tirsdag 10. februar 2009

Celebert besøk og lykketimer

For ett par helger siden hadde vi besøk av en etterlengtet skatt og hans supersøte kjæreste.
Ja, det dreier seg om husets eldste sønn, den lille gutten på 19 som har rukket å bli høyere enn pappaen med større sko enn pappaen.. noe som fasinerte Cathrine fryktelig masse.. hehe.. Tenk at lille Benjamin er blitt så stor liksom.. og joda, det var han. En flott gutt vi er usedvanlig stolt over!
Vi fikk endelig lov til å hilse på hans kjæreste kjære Linn, og man kan si det sånn at vi ikke akkurat ble skuffet.
Makan til søt og snill og grei og hyggelig jente skal man lete lenge etter. Og det viktigste av alt var jo at de to turtelduene så sååååå lykkelige ut sammen... joda.. han far i huset og hu reservemor var rimelig rørte.

Ungene var i hundre over besøket, og Nathaniel kunne nesten ikke sove fredagskvelden for han var så redd for at storebror skulle dra på lørdagen. Begge de to minste var en smule hypre, selv om minstemor var syk med 40 i feber hele helga.. rimelig typisk da, men det satte ingen demper på gleden ved besøket.
Heldigvis er tutta ett barn som ikke ligger og syns synd på seg selv.. så hun turnet rundt og koste og prata med storebror og Linn.

Det eneste som virkelig manglet for at helga hadde vært perfekt, var at også "Sebastianmin" hadde vært her. Nathaniel pleier å kalle storebrødrene sine for "Benjamin og Sebastianmin"... søte lillebror.
Vi gleder oss ufattelig masse til den dagen hele familien er samlet.


Her kommer en liten bildeserie fra besøket:

Nydelige ungene; Nathaniel, Benjamin, Linn, Alea og Cathrine
HPIM1943

På vei til byen for å besøke Barnemuseet, samt mate-duer-i-parken-tur.
Linn hadde ikke vært i Stavanger før, så da er det viktig å oppleve Breiavannet. Kaldt og guffent var det, så Alea og jeg måtte holde oss hjemme desverre. Satser på finere vær neste gang. :-)
HPIM1933HPIM1934
HPIM1936
HPIM1939

Søndagen ble brukt til å slappe av, spise god mat, daffe, le, leke, synge, hekle, spille, surfe og prate.
En fryktelig koselig søndag med stor S.
HPIM1952
HPIM1951
HPIM1954
HPIM1958

Togturen hjem startet med buss fra Sandnes... rep på toglinjene førte til litt endring i reiseplanene, men det gikk bra. Turtelduer kan turtle hvor som helst de, det er jeg sikker på. :-)
HPIM1960HPIM1961

3 kommentarer:

Linn sa...

Aw, så koselig.
Vi (Og jada, jeg tar meg friheten og snakker for oss begge) gleder oss kjempemasse til å komme tilbake om en drøy ukes tid!
:)

Shamu sa...

Og gjett om VI (ja jeg VET jeg ar lov å snakke for oss alle.. ;-) ) gleder oss sykt masse!

Dessuten lurer vi på om det blir litt teit å lage boller igjen.. men s er det jo det at det tross alt er bollesøndag.. og da har man jo ikke noe valg... hihi..

Linn sa...

Vi spiste faktisk opp de siste bollene i går, og Benjamin nevnte noe om at han ikke hadde hatt så veldig mye i mot at det hadde gjentatt seg. Ikke jeg heller, for den saks skyld. :)