lørdag 16. august 2008

En liten pust i bakken

I dag bestemte pappa seg for å ta med lillebror ut mens lillesøster skulle ha en formiddagslur. Bestevenninnen Linn var ikke hjemme, så lillebror var litt lei seg. Så da ble det bestemt at vi skulle gå på bakeren og kjøpe en "solbolle" til lillebror.

Han hadde veldig lyst til å spise maten hos bakeren fordi han synes det ser så koselig ut.



Siden pappa og lillebror har kranglet en del nå som mamma ikke er hjemme bestemte pappa at det fortjente lillebror. Mamma har faktisk bare vært hjemme 3 dager de siste 3 ukene. *sukk*

Det var en stolt gutt som bestilte solbolle hos bakeren og fant et flott bord til han og pappa. Ikke la deg lure av Tab-Extraen i glasset hans, det ble fort byttet ut med vann. Det er bare lillesøster her i huset som liker brus.

Dette var tiltrengt kos og avslappende for både lillebror og pappa.

Så lillebror ryddet like godt alle stolene inntil bordene når han var ferdig med å spise. Han takket pent for maten til hun bak disken før vi gikk.

Dette var mana for sjelen og vi har nesten ikke kranglet etterpå.

Benny

2 kommentarer:

Shamu sa...

Dette var tiltrengt ja. Lille skatten til mamma.

Godt å se dere fikk litt egentid sammen, det er balsam for liten og stor.

Mamma glede seg veldig til å komme hjem til dere alle.

Elsker dere!

Cronchios sa...

Ja dette tenker jeg var stort,han er jo så herlig den gutten og så utrolig forut for sin tid..eller skal jeg si alder:-)) En mer høflig liten gutt...kommende gentlemann...skal man lete lenge etter.

Så til syvende og sist så ble det vel en riktig så koselig dag på lillebror;-)Bare så synd jeg ikke fikk være hjemme da dere var innom ,men jeg rakk litt kos og klem fra sjarmtrollene:-))

Stooor klem til dere alle!

Tone